De Culturele Markt

Culturele markt in katwijk aan zee

Op zaterdag 21 oktober om 10:00-17:00 ben ik verheugd aanwezig op de culturele markt bij het Katwijks Museum in Katwijk aan Zee! Als goudsmid zal ik mijn prachtige sieraden tentoonstellen en enthousiast uitleggen over het vak van goudsmeden en alle facetten van het sieraden maken.

Mijn kraam zal schitteren met een divers assortiment handgemaakte sieraden, elk stuk met zijn eigen unieke verhaal en vakmanschap. Als goudsmid besteed ik veel aandacht aan detail en ambachtelijkheid, en ik ben gepassioneerd over het creĆ«ren van juwelen die niet alleen mooi zijn maar ook een verhaal vertellen. 

Kom gerust langs en laat me u meenemen in de wereld van goudsmeden. Ik zal graag al uw vragen beantwoorden en laten zien hoe deze prachtige stukken worden gemaakt, van het ontwerpen en vormgeven van het metaal tot het zetten van edelstenen en het polijsten van het eindproduct. 

Vraag naar de mogelijkheden om uw eigen goud en edelstenen her te gebruiken. Goudsmeden zijn al eeuwenlang bezig met upcycling en recycling. Dit kan natuurlijk ook met uw goud.

Dit evenement belooft een onvergetelijke dag te worden, met een verscheidenheid aan kunst en cultuur, begeleid door muziek. Als u nog nooit eerder in het Katwijks Museum bent geweest, is dit de perfecte kans om niet alleen mijn vak te ontdekken maar ook de veelzijdigheid en pracht van dit museum te ervaren.

Ik kijk er naar uit om u te mogen ontmoeten op 21 oktober en je kennis te laten maken met de magische wereld van goudsmeden. Wees welkom

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?