Eigen Trouwringen Smeden

Smeedt samen een gouden band!
Maak jullie eigen trouwringen

Erika Houwaard heet jullie van harte welkom in haar edelsmederij aan de Voorstraat in Katwijk. Daar stelt ze haar kunde en kennis in het ambacht en haar atelier graag tot de beschikking om samen met jullie de gouden banden van je leven te smeden. In één dag maken jullie samen met de goudsmid twee ringen.
  Een relatie is uniek en heel persoonlijk, het is dan ook fantastisch om deze te bezegelen met bijzondere, zelfgemaakte ringen. Of jullie nu wel of nog geen idee voor een ontwerp voor de ringen hebben. Samen komen jullie tijdens de voorbespreking, al pratend en schetsend tot een bepaalde vorm en keuze van edelmetalen. Verschillende kleuren en verschillende gehaltes goud, fairgold, palladium, platina of eigen (emotioneel waardevol) goud. Al dan niet in combinatie met edelstenen, en verschillende afwerkingen. Er zijn vele mogelijkheden.
 Jullie bepalen vanaf het begin zelf wat jullie willen. Aan de workshop gaat altijd een ontwerpbespreking vooraf.

Daarna gaan jullie samen aan de slag met het gekozen (edel)metaal de basisvorm van de ringen maken: eerst de vorm zagen en daarna solderen, smeden, vijlen en schuren. Alles onder toezicht van edelsmid Erika Houwaard, samen met haar gaan jullie voor het perfecte resultaat!

Na één dag stappen jij en je partner met een unieke zelfgemaakte ring aan je vinger de deur uit. Samen hebben jullie hard gewerkt aan deze geweldige en unieke ringen.  Jullie hebben met recht een band voor altijd gesmeed!
c.

Workshop van 5 uur  €395 incl. voorbespreking en lunch op de dag. Elk uur extra €55.-

Geelgoud vanaf €500 en witgoud vanaf € 600. *afhankelijk van het gewicht, per set
Andere metalen en gehaltes kunnen worden besproken.
Workshop vanaf.  €585 euro als met eigen goud gewerkt wordt, deze zal iets langer duren
Vraag vrijblijvend een gesprek aan bij Erika