Cursus


Cursus Goudsmeden

Altijd al zelf sieraden willen maken zoals een goudsmid dat doet, meer willen weten van de technieken die er gebruikt worden?
Dat kan bij Edelsmederij ‘t Goudvinkje
Tijdens deze cursus ontwerpt en maakt u zelf uw sieraden, met hulp van de goudsmid natuurlijk. Het zijn uw handen die de sieraden maken.
U hoeft geen ervaring te hebben, u begint waar uw kunnen ligt. Bij geen ervaring krijgt u eerst een basisopdracht, waarbij zagen, vijlen, schuren, solderen en buigen aan bod komen. Deze technieken zult u veel gebruiken voor al uw sieraden.
  Bent u al gevorderd bent u natuurlijk ook van harte welkom om mijn gereedschappen (met beleid en liefde) te gebruiken en ook uw kennis verder te verdiepen. Er is een hoop vaktheorie in de werkplaats aanwezig. 
De groepen zijn dan ook een mengelmoes van beginners, gevorderden en alles er tussenin.Wilt u thuis ook aan de gang, dan is er natuurlijk de mogelijkheid gereedschap te kopen, zodat u thuis eventueel ook kan zagen, vijlen, schuren, solderen e.d.
Ook is het mogelijk om in 10 lessen een mooi sieraad (of set) te maken zonder een vervolgcursus te volgen. Ook met gebruik van eigen materialen, maar dit moet van te voren besproken worden wat de mogelijkheden zijn en wat uw kunnen is.
Ik moet u wel waarschuwen dat het edelsmeedvirus een hardnekkige en besmettelijk virus is, maar wel een heerlijk virus.
Kosten: €350 voor 10 lessen
Koffie/thee, gebruik van gereedschap
Exclusief materiaal  (zilver, stenen en dergelijke)
Lestijd : 19.30 tot 22.00   of 13.30-15.30
Dagen: donderdagavond (vol) en dinsdagmiddag 

Heeft u interesse mail dan naar info@goudvinkje  of bel /whatsapp 071-4071252
Starterspakket gereedschap kost zo rond de € 150.-